Verzendkosten

Verzendkosten Nederland:
  • Bij de Winkelinrichter.nl, Folderhoudershop.nl, Kassarollenwinkel.nl en Kadopapierwinkel.nl rekenen wij boven de € 395.00 excl. btw geen verzendkosten.
  • Bij Prijstangenshop.nl en Wandhakenshop.nl rekenen wij boven de € 50.00 excl. btw geen verzendkosten.
  • Bij Allesvooruwwinkel.nl rekenen wij boven de € 395.00 excl. btw geen verzendkosten.
  • Bij Draagtassenwinkel.nl boven de € 125.00 geen verzendkosten,LET OP:  kies dan voor afhalen, en dan vermelden dat het wel om verzenden gaat bij opmerkingen.
Gecombineerd bestellen bij meerdere webwinkels van de Winkelinrichter.nl is mogelijk zonder overal verzendkosten te hoeven te betalen.

Ga als volgt te werk:

1. Rond uw bestelling op de eerste webshop (bijv. Prijstangenshop.nl) af met verzenden + verzendkosten (indien U niet aan het franco bedrag zit).

2. Rond uw bestelling(en) vervolgens bij iedere volgende webwinkel van ons af  (bijv. Draagtassenwinkel.nl), maar kies ditmaal bij stap 4 verzendmethode voor de optie afhalen in de winkel. Dit kunt u op alle sites doen die onder uw combinatie bestelling vallen.

3. Vermeldt voor de zekerheid bij de opmerkingen dat het om een gecombineerde bestelling gaat en op welke site u nog meer een bestelling heeft geplaatst.

4. Wij combineren deze bestellingen en sturen alles in één keer naar één door u opgegeven  afleveradres op.

Prijstangenshop.nl, Draagtassenwinkel.nl, Wandhakenshop.nl en Allesvooruwwinkel.nl zijn (nog) aparte site's met een eigen afrekensysteem en winkelmandje. Hierbij kunt u de gecombineerde bestelling zoals hierboven weergegeven plaatsen.